Group1Σύμβουλος Προϊόντων
Ο λογαριασμός μουΟι παραγγελίες μουΤα δεδομένα μου
0
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζΘΕΡΑΠΕΙΕΣBABORWORLDHighlights
Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για το δέρμα μου;
BABOR Ask for more. Η τέχνη της περιποίησης της επιδερμίδας με ακρίβεια. - Πιστεύουμε ότι η BABOR μπορεί να κάνει τους πάντες ακόμα πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αυτοπεποίθηση τους.
Πιστεύουμε ότι… Η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Επειδή το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα.Γι' αυτό κάθε εμπειρία ομορφιάς BABOR ξεκινά με μια ανάλυση δέρματος στην οποία προσδιορίζουμε τι πραγματικά χρειάζεται το δέρμα σας. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ομορφιάς, βιώνετε μια εξαιρετική εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει συστατικά υψηλής απόδοσης με μια έντονη περιποίηση. Ακριβώς προσαρμοσμένη στς ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα θα το δείτε.Η BABOR είναι μια πρόσκληση σε ισχυρές γυναίκες για να δείξουν τη δύναμη τους και να αξιοποιήσουν το καλύτερο από τον εαυτό τους. Επειδή είναι η πεποίθηση μας ότι η καλύτερη εκδοχή κάθε γυναίκας είναι όταν αισθάνεται όμορφη, περιποιημένη και όμορφη μέσα στο δέρμα της. Περισσότεροι από 100.000 ειδικοί του δέρματος σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τα προϊόντα υψηλής απόδοσης της BABOR, εφαρμόζονται από τους επαγγελματίες και και σας δίνουν το τέλεια περιποιημένο δέρμα που σας αξίζει.
Οι ειδικοί μας για το δέρμα. Οι πρεσβευτές μας παγκοσμίως. Οι ειδικοί του δέρματος παγοσμίως εμπιστεύονται την BABOR. Επαγγελματίες που γνωρίζουν. Επιχειρηματίες που αρπάζουν τη στιγμή. Είναι οι πρεσβευτές μας. Η ενδυνάμωση τους είναι σημαντική για μας, όσο και η επιθυμία μας να σας χαρίσουμε το πιο όμορφο δέρμα. Γι' αυτό τροφοδοτούμε τους συνεργάτες μας με έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες. Πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε περισσότερα. Γι' αυτό υποστηρίζουμε τις νέες γυναίκες στην αρχή της καριέρας τους. Σε συνεργασία με την CIDESCO, τον πιο γνωστό οργανισμό στον κόσμο για την εκπαίδευση αισθητικών, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα υποτροφιών για να βοηθήσουμε τα νεαρά ταλέντα να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.