Group1Σύμβουλος Προϊόντων
Ο λογαριασμός μουΟι παραγγελίες μουΤα δεδομένα μου
0
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζΘΕΡΑΠΕΙΕΣBABORWORLDHighlights
Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για το δέρμα μου;
Η ομορφιά είναι το πάθος μας. Η BABOR είναι η αγάπη μας. Η Εταιρεία Η ιστορία της BABOR ξεκίνησε το 1956. Αυτό που είναι τώρα μια σύγχρονη μάρκα καλλυντικών που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων εκείνων που επιδιώκουν να κάνουν περισσότερα για το δέρμα τους, ξεκίνησε ως ένα όραμα ενός τολμηρού επιστήμονα. Σε κουζίνα στην Κολωνία. Η BABOR ιδρύθηκε από τον χημικό Dr. Michael Babor. Δημιούργησε το HY-OIL, το οποίο καθαρίζει το δέρμα με φυσικά έλαια και έθεσε τα θεμέλια για αμέτρητες βραβευμένες καινοτομίες περιποίησης της επιδερμίδας. Ο φαρμακοποιός Dr. Leo Vossen απέκτησε την επιχείρηση και έφερε την εταιρεία στο Άαχεν. Η οικογένεια Vossen μετέτρεψε την ιδέα του επιστήμονα σε παγκόσμια μάρκα.Μέχρι σήμερα, η οικογενειακή εταιρεία και η καλά εδραιωμένη επιστημονική έρευνα αποτελούν μέρος του DNA της BABOR. Η ναυαρχίδα της σειράς προϊόντων της BABOR είναι οι αμπούλες ομορφιάς. Κάθε φιλιγκράν, γυάλινη αμπούλα περιέχει ακριβώς την τέλεια δόση του δραστικού συστατικού, έτσι ώστε ακόμη και 2 χιλιοστόλιτρα να έχουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα.
60+ εμπειρίας στον κλάδο. Η Ιστορία μας. Η ίδρυση της Dr. Babor GmbH στην Κολωνία το 1956 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στα ινστιτούτα αισθητικής - την επανάσταση της ομορφιάς.
2010er Ομορφιά Υψηλής Τεχνολογίας Η πιο πρόσφατη τεχνολογία συσκευών εντείνει τώρα το αποτέλεσμα μιας θεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει τα ακριβή αποτελέσματα με μία φροντίδα περιποίησης. Η τέχνη της απόλυτης περιποίησης δέρματος.
2000er Facelift Μια νέα χιλιετία και μια νέα εποχή! Η BABOR φρεσκάρεται! Παρουσιάζει μία νέα ταυτότητα με εξελιγμένα προϊόντα και ινστιτούτα αισθητικής.
1990er What FUN! Η BABOR εκπροσωπείται σε όλο και περισσότερες χώρες και εισέρχεται στα παγκόσμια πολυτελή SPA. Σήμερα, για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αποκλειστική περιποίηση BABOR στο Al Maha του Dubai.
1980er Εκπαίδευση για Επιτυχία Με διεθνείς συνεργάτες και θυγατρικές, η BABOR μπαίνει στην παγκόσμια σκηνή. Ένα ακόμα ορόσημο είναι η έναρξη του δικού μας εκπαιδευτικού κέντρου.
1970er Μεγαλώνουμε! Η BABOR μεγαλώνει, άρα, απαιτείται ένα νέο σπίτι. Η εταιρεία μετακινείται από ένα μικρό κτήριο στα σημερινά κεντρικά γραφεία και παραμένει πιστή στην ποιότητά της.
1960er Όλα είναι υπέροχα! Η εποχή των υπερδυνάμεων είναι επίσης η εποχή των υπέροχων προϊόντων. Στην BABOR αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος της περιποίησης του δέρματος είναι φυσικά προσαρμοσμένη στον συγκεκριμένο τύπο δέρματος.
1950er Ένα αστέρι γεννιέται Ο χημικός Dr. Michael Babor δημουργεί το HY-ÖL, ένα μοναδικό καθαριστικό που εξακολουθεί να είναι bestseller μέχρι και σήμερα.