Group1Σύμβουλος Προϊόντων
Ο λογαριασμός μουΟι παραγγελίες μουΤα δεδομένα μου
0
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζΘΕΡΑΠΕΙΕΣBABORWORLDHighlights
Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για το δέρμα μου;
Αφιερωμένα στην ομορφιά: Προϊόντα. Άνθρωποι. Πλανήτης. The Green Agenda Όντας μια εταιρεία που διαχειρίζεται από τους ιδιοκτήτες τρίτης γεννιάς, η βιωσιμότητα είναι πραγματικό κομάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της BABOR. Η Πράσινη Ατζέντα περιλαμβάνει τρία κύρια θέματα: CO2, Συσκευασίες και Συστατικά.
ByeBye CO2 O Στόχος: όχι μόνο να αντισταθμιστεί το CO2, αλλά να το αποφύγουμε δραστικά.Ο Τρόπος: Η παραγωγή στα κεντρικά γραφεία της BABOR στο Άαχεν έχει ουδέτερο CO2 από το 2014 χάρη στη χρήση πράσινου ηλεκτρικού ρεύματος, φωτοβολταϊκών και οικολογικού φυσικού αερίου. Από το 2020, η BABOR έχει ουδέτερο κλιματικό εταιρικό αποτύπωμα άνθρακα και ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα προϊόντος. Σε συνεργασία με την ClimatePartner, η BABOR έχει υπολογίσει με ακρίβεια το αποτύπωμά της σε CO2 και αντισταθμίζει όλες τις εκπομπές που δεν μπορούν ακόμη να αποφευχθούν μέσω των δικών της μέτρων - τόσο όσον αφορά τις εκπομπές που παράγει η εταιρεία όσο και οι υπάλληλοί της και ως προς τα προϊόντα της εταιρείας. Συνολικά, η BABOR αντισταθμίζει 8.050.770 kg CO2, που ισοδυναμούν με εκπομπές CO2 2.300 πτήσεων μεγάλων αποστάσεων από το Ντίσελντορφ προς τη Νέα Υόρκη. Η BABOR αντισταθμίζει τις εκπομπές CO2 από τη χρηματοδότηση ενός αιολικού πάρκου στις Φιλιππίνες. Ταυτόχρονα, η εταιρεία υποστηρίζει την παγκόσμια ενεργή πρωτοβουλία Plastic Bank. Στην Αϊτή, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, οι άνθρωποι συλλέγουν πλαστικό από παραλίες και έτσι βελτιώνουν το εισόδημά τους. Αυτό το πλαστικό ανακυκλώνεται ως κοινωνικό πλαστικό και έτσι δημιουργούνται νέα προϊόντα από αυτό. Με κάθε τόνο CO2 που αντισταθμίζει, η BABOR αντισταθμίζει ταυτόχρονα 10 kg πλαστικών απορριμμάτων.
Green Packaging Ο στόχος: Όλες οι συσκευασίες της BABOR να είναι 100% ανακυκλώσιμες και η χρήση πλαστικού να μειωθεί κατά 30%.Ο τρόπος: Η BABOR έχει ήδη σταματήσει τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες και χρησιμοποιεί χαρτί με πιστοποίηση FSC όποτε αυτό χρειάζεται. Οι σχεδιαστές της συσκευασίας ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή τα πρώτα πακέτα από ανακυκλωμένα υλικά, αποφεύγοντας το σελοφάν στη συσκευασία των προϊόντων, όποτε αυτό είναι δυνατόν και επανεξετάζουν το σχεδιασμό των χαρτοκιβωτίων αποστολής.
Clean Ingredients Ο στόχος: Όλες οι νέες φόρμουλες δεν περιέχουν μικροπλαστικά σωματίδια ή περιβαλλοντικά κρίσιμα συνθετικά πολυμερή. Χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και εναλλακτικές λύσεις ως πρώτες ύλες.Ο τρόπος: Όλες οι νέες φόρμουλες ανασχεδιάζονται χωρίς μικροπλαστικά και συνθετικά πολυμερή. Όπου είναι δυνατόν, οι υφιστάμενες φόρμουλες θα αντικατασταθούν με εναλλακτικές πρώτες ύλες κατά την επανέκδοση του προϊόντος έως το 2023. Αν είναι απαραίτητο, θα χρησιμοποιηθούν αντ' αυτού πολυμερή που διατηρούν τους φυσικούς πόρους και που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα παράγωγα φοινικέλαιου και μειώνεται επίσης η κατανάλωσή τους.
#baborlovesourplanet Αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα εποπτεύεται και συντονίζεται από μια δια-τομεακή επιτροπή αειφορίας. Εξετάζει συνεχώς τις διαδικασίες και αναπτύσσει πρωτοβουλίες για ακόμη πιο βιώσιμη εργασία. Αυτό το συμβούλιο ιδρύθηκε το 2020. Ωστόσο, φιλοσοφία για βιωσιμότητα της BABOR έχει παράδοση πάνω από 60 χρόνια: Η BABOR ιδρύθηκε το 1956 ως "βιοϊατρικά φυσικά καλλυντικά". Επομένως, η μεταχείριση της φύσης με σεβασμό είναι βαθιά ενσωματωμένη στο DNA της BABOR. Η BABOR ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που αντιμετώπισε θέματα όπως η επεξεργασία λυμάτων και ο διαχωρισμός των αποβλήτων. «Τα προϊόντα μας παραδίνονται με ένα «πράσινο μεταφορέα» εδώ και 14 χρόνια»: Χάρη στη συνεργασία με την DHL, όλες οι παραδόσεις είναι ουδέτερες από CO2. Για μικρότερες αποστάσεις, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BABOR. Η BABOR ήταν η πρώτη εταιρεία στο Άαχεν που δημιούργησε ηλεκτρικά πρατήρια καυσίμων για υπαλλήλους της στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και υποστηρίζει τη μετάβαση στην ηλεκτρονική κίνηση. Την άνοιξη του 2020, οκτώ αποικίες μελισσών μεταφέρθηκαν σε από την ΒΑΒΟR στο Eifel.