Ψάξτε για ένα ινστιτούτο & SPAΣχετικά με την BABORΓίνετε συνεργάτηςΣύμβουλος Προϊόντων
Αναζητήστε τα Ινστιτούτα μας
Ο λογαριασμός μουΟ λογαριασμός μουΟι παραγγελίες μουΤα δεδομένα μου
0
0,00€
Αναζητήστε τα Ινστιτούτα μας
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζXmas OffersΨάξτε για ένα ινστιτούτο & SPAΣχετικά με την BABORΓίνετε συνεργάτηςΣύμβουλος Προϊόντων
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν αισθανόμαστε όμορφοι και άνετοι μέσα στο δέρμα μας.
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν αισθανόμαστε όμορφοι και άνετοι μέσα στο δέρμα μας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλοσοφία μας είναι ένα αξιοσημείωτο και ορατό "MORE" χάρη στις πιο αποτελεσματικές δραστικές μας φόρμουλες,
τις εξαιρετικά επαγγελματικές μας συμβουλές και τα εξατομικευμένα συστήματα θεραπείας.
Αυτή η πεποίθηση μας έκανε τη Νο 1 επαγγελματική εταιρεία καλλυντικών στην Ευρώπη.

Καλλυντικά ακριβείας με την εγγύηση ποιότητας made in Germany.Καλλυντικά ακριβείας με την εγγύηση ποιότητας made in Germany.

Καλλυντικά ακριβείας με την εγγύηση ποιότητας made in Germany.

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών που εξακολουθεί να αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση μέχρι σήμερα. Η εταιρεία διευθύνεται τώρα από την τρίτη γενιά της οικογένειας ιδιοκτητών.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται σε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρογνωμοσύνης για τη φροντίδα του δέρματος made in Germany: HΗ έρευνα, η ανάπτυξης και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν-Γερμανία. Επομένως, κάθε προϊόν από την ιδέα έως το τελικό προϊόν αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.


Βιώσιμα προϊόντα. Με σεβασμό στο περιβάλλον μας.

Βιώσιμα προϊόντα. Με σεβασμό στο περιβάλλον μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της BABOR για τη βιωσιμότητα. Αυτό δεν συνδέεται με ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά αποτελεί μια συνεχή καθημερινή μας εργασία - από την προμήθεια πρώτων υλών έως το τελικό προϊόν.

Μια διεπιστημονική ομάδα αειφορίας ελέγχει συνεχώς τις διαδικασίες και αναπτύσσει λύσεις για ακόμη πιο βιώσιμη εργασία. Εστιάζουμε στην «πράσινη παραγωγή».