Κόστη αποστολής: €5,00 για αγορές κάτω των €68,00
0
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζΘΕΡΑΠΕΙΕΣBABORWORLDHighlights
Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για το δέρμα μου;
DREAMLANDBY CEVIN PARKER Ανακαλύψτε την νέα μας συνεργασία με αμπούλες περιορισμένης έκδοσης Η νέα μας συνεργασία σας προσκαλεί να αφεθείτε και να χαθείτε στα ονειρικά χρώματα. Νιώστε ελεύθεροι, ζήστε τη στιγμή και δημιουργήστε το δικό σας κόσμο γεμάτο χρώματα και όνειρα. Φέτος, οι έξι διαφορετικές 7ήμερες θεραπείες μας με αμπούλες για διάφορες ανάγκες της επιδερμίδας παρουσιάζονται σε σχέδια που δημιούργησε ο Βερολινέζος καλλιτέχνης Cevin Parker.
Το αστέρι μας για την απόλυτη λάμψη σε μόλις 7 ημέρες Η αμπούλα Perfect Glow είναι η αμπούλα-σταρ για λαμπερή επιδερμίδα. Άμεση απόλυτη λάμψη και απαλή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ο συνδυασμός των ενεργών συστατικών εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, οι πόροι εξευγενίζονται όταν χρησιμοποιείται τακτικά και το δέρμα δείχνει ρόδινα φρέσκο και πιο ομοιόμορφο. Το κοκτέιλ δύναμης Multi Vitamin Ampoule αποτελείται από βιταμίνες A, C, E, B5, B3, ασβέστιο και βιοτίνη, καθιστώντας το τον απόλυτο ενισχυτή για πιο αναζωογονημένη, προστατευμένη και ενισχυμένη επιδερμίδα. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Hydrating Για μέγιστη ενυδάτωση και αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Resurfacing Η περιορισμένης έκδοσης Phyto AHA Ampoule, σας χαρίζει πιο ομοιόμορφη και νεανικά λαμπερή επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ Lifting Η σειρά θεραπειών για πιο σφριγηλό, άμεσα πιο λείο και νεανικό δέρμα σε μόλις 7 ημέρες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ Renewing Για δέρμα που φαίνεται αναζωογονημένο, ενισχυμένο και τέλεια ενυδατωμένο σε μόλις 7 ημέρες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΠΥΡΙΩΝ Purifying Για πιο ισορροπημένη, πιο καθαρή επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες με μια έξτρα ώθηση ενυδάτωσης.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ Glowing Για λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και απόλυτη τόνωση σε μόλις 7 ημέρες.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ Θαμπό, αφυδατωμένο, στρεσαρισμένο ή επιρρεπές σε ατέλειες δέρμα - η διαφορετική σειρά θεραπείας με αμπούλες της Limited Edition πείθει με ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες. Πώς γίνεται αυτό: ο έξυπνος συνδυασμός αποτελεσματικών ενεργών συστατικών για κάθε απαίτηση του δέρματος. Οι σειρές θεραπείας μας προσφέρουν μια στοχευμένη λύση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικές για δοκιμή και σε ειδική τιμή!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ CEVIN PARKER Ο Cevin Parker είναι ένας καλλιτέχνης που ζει στο Βερολίνο. Χρησιμοποιεί το χρώμα συναισθηματικά στους αφηρημένους πίνακές του, ως μια συνεχώς εξελισσόμενη πηγή έμπνευσης. Κάθε έργο του συμβολίζει ένα όνειρο, μια στιγμή ή μια ανεπεξέργαστη εμπειρία για να προβάλει ένα συναίσθημα, είτε πρόκειται για αγάπη, θυμό, πόνο ή ευτυχία.
Το όνειρο είναι μια σύνθετη συλλογή αναμνήσεων και ανεπίλυτων εμπειριών που αντιπροσωπεύουν το καλό και το κακό μέσα μας - το θετικό και το αρνητικό"Cevin Parker