0
Ο λογαριασμός μου
Ο λογαριασμός μουΣειρές προϊόντωνΚαθαρισμόςΠρόσωποΣώμαΜακιγιάζΘΕΡΑΠΕΙΕΣBABORWORLDHighlights
Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για το δέρμα μου;
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ SOUL & BODY Η εμπειρία για το σώμα και την ψυχή: Τα προϊόντα BABOR SOUL & BODY δημιουργούν έναν κόσμο χαλάρωσης και στιγμές ευεξίας. Τα προϊόντα SOUL & BODY προσφέρουν φροντίδα σώματος υψηλής απόδοσης για την αναγέννηση του δερματικού φραγμού σε συνδυασμό με χαλαρωτική αρωματοθεραπεία. Το άρωμα Grounding αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ειδικό στην αρωματοθεραπεία Lasse Eriksen. Θερμές νότες όπως το ξύλο κέδρου δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ το πατσουλί προσδίδει στο άρωμα μια αισθησιακή νότα. Η χαλάρωση προκαλείται από το περγαμόντο και το vetiver.
Η SOUL & BODY LOTION ΜΑΣ Η SOUL & BODY LOTION δεν μυρίζει μόνο το χαλαρωτικό άρωμα Grounding, αλλά επίσης φροντίζει το δέρμα με έναν καινοτόμο συνδυασμό ενεργών συστατικών: η διαδικασία ζύμωσης του χρυσού κεχριμπαριού παράγει μεταβιοτικά. Αυτά προάγουν τον φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και δημιουργούν υγιές δέρμα. Τα υαλουρονικά οξέα που περιέχει μεταφέρουν την υγρασία στις διάφορες στιβάδες του δέρματος για ένα αποτέλεσμα διόγκωσης. Η δύναμη των δραστικών συστατικών εμπλουτίζεται με βιταμίνη F και βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη F προμηθεύει το δέρμα με σημαντικά λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση και εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Soul & Body Shimmer Oil Grounding Λαμπερό πλούσιο λαδάκι σώματος για λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Soul & Body Wash Grounding Βελούδινη αφρίζουσα λοσιόν για απαλό και σχολαστικό καθαρισμό.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Soul & Body Lotion Grounding Θρεπτική λοσιόν για το σώμα και τις αισθήσεις για μια απαλή αίσθηση του δέρματος για την υποστήριξη ενός υγιούς δερματικού φραγμού.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Soul & Body Grounding Hand Cream Απορροφάται γρήγορα για μεταξένια μαλακά, λεία και περιποιημένα χέρια και νύχια
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Soul & Room Fragrance Grounding Ηρεμιστικό λουλουδάτο-ξύλινο άρωμα χώρου για ένα ευχάριστο, αισθησιακό μέρος.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
BABOR x Lasse Eriksen Η φροντίδα σώματος με απόδοση, συναντά τη χαλαρωτική αρωματοθεραπεία - ολιστική φροντίδα για το σώμα και το μυαλό. Μαζί με τον ειδικό στην αρωματοθεραπεία Lasse Eriksen, έχουμε αναπτύξει λύσεις αρωματοθεραπείας για το σώμα και την ψυχή που βοηθούν στη μείωση του στρες. Πώς λειτουργεί; Η αρωματοθεραπεία έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει την απελευθέρωση ενδορφινών, να προκαλέσει αντιδράσεις χαλάρωσης ή ενεργοποίησης, να χαλαρώσει τους μύες, να ρυθμίσει τις ορμόνες του στρες, να βελτιώσει τον ύπνο και να ανεβάσει τη διάθεση, ενώ οι φόρμουλες μας αναπλάθουν και προστατεύουν το δέρμα από τα εξωτερικά ερεθίσματα, η συμβίωση με τα ιντριγκαδόρικα αρώματα βοηθά στη μείωση των εσωτερικών παραγόντων που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Ένας συνδυασμός που έγινε στον ουρανό!