BABOR

Ενδυνάμωση της γυναίκας

ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ.

Στην BABOR θέλουμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας για άψογο δέρμα, να μεγιστοποιήσουμε την ομορφιά σας και να ενισχύσουμε τη ζωή σας.

BABOR

Η τέχνη της στοχευμένης περιποίησης της επιδερμίδας

ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Όλα ξεκίνησαν το 1956 με ένα μαύρο τριαντάφυλλο - το σύμβολο της άπειρης ομορφιάς. Από τότε, ως πρωτοπόρος στην επαγγελματική φροντίδα της επιδερμίδας, η BABOR έχει θέσει το πρότυπο στην έρευνα για την περιποίηση της επιδερμίδας, που πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα στη Γερμανία. Σήμερα παραμένουμε κατευθυνόμενοι από αυτό το πρωτοποριακό πνεύμα στην παθιασμένη αναζήτηση της ατομικής ομορφιάς και τελειότητας.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Οι τύποι ακριβείας μας βασίζονται σε καινοτόμα δραστικά συστατικά. Η επίδρασή τους ενισχύεται από την επαγγελματική εμπειρία των αισθητικών της BABOR στις πολυτελείς, εξατομικευμένες μας θεραπείες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστα μεμονωμένα αποτελέσματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στην BABOR, οι εξαιρετικά καινοτόμες ενεργές μας συνθέσεις συνδυάζονται προσεκτικά με τις αποκλειστικές μεθόδους θεραπείας μας για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μοναδική επιεική εμπειρία.

Επιστήμη & Έρευνα

Επιστήμη & Έρευνα

Τύποι ακριβείας για μέγιστη αποτελεσματικότητα και συμβατότητα

Η επιστήμη και η έρευνα αποτελούν μέρος του DNA του BABOR:

Διεξάγουμε τη δική μας έρευνα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας, ώστε κάθε προϊόν - από την αρχική ιδέα μέχρι το τελικό συσκευασμένο προϊόν - να κατασκευάζεται στη Γερμανία.

Οι διεπιστημονικές ομάδες επιστημόνων και οι συνεργασίες με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και άλλα κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα εξασφαλίζουν ότι η BABOR επιτυγχάνει πρωτοποριακά αποτελέσματα έρευνας και τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης των δραστικών συστατικών.

Όλα αυτά δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

οικογενειακή επιχείρηση

Για 3η γενιά συνεχίζουμε την πιο όμορφη οικογενειακή παράδοση: BABOR.

Ο προσωπικός ενθουσιασμός για την ομορφιά, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα είναι εμφανής παντού στην BABOR, αυτό είναι αισθητό από όλους και ακριβώς αυτός είναι ο δρόμος μας. Με την πιο αποτελεσματική επαγγελματική φροντίδα του δέρματος, που αναπτύσεται στη Γερμανία, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά αποτελέσματα και μια απολαυστική εμπειρία. Με μια ισχυρή ομάδα, αναπτύσσουμε άριστα προϊόντα που είναι αξιόπιστα - επειδή τα προϊόντα έχουν ειδική προέλευση στο BABOR. Κάθε ένα είναι αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας σε έρευνα για την περιποίηση του δέρματος. Αλλά δεν σκέφτομαι μόνο την ομορφιά του αύριο, αλλά και την επιχειρηματική επιτυχία του μέλλοντος. Λειτουργούμε μακροπρόθεσμα, χρησιμοποιώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες. Με τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας, έχουμε συχνά μια μακροπρόθεσμη προσωπική συνεργασία. Θέλουμε να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε τέτοιες υφιστάμενες συνεργασίες και θα θέλαμε επίσης να βρούμε νέους εταίρους. Αυτό ξεχωρίζει την BABOR ως οικογενειακή επιχείρηση και το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε αυτές τις οικογενειακές παραδόσεις. Dr. Martin Grablowitz & Isabel Bonacker

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ BABOR

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ BABOR

Ανακαλύψτε τον κόσμο της BABOR μέσω των αποκλειστικών μας συνεργατών και απολαύστε τις θεραπείες ομορφιάς που προσφέρει η BABOR. Μια αξέχαστη εμπειρία!

Σε ολόκληρο τον κόσμο θα βρείτε την BABOR σε αποκλειστικά Ινστιτούτα Αισθητικής, Spas, Ξενοδοχεία ή στα δικά μας Flagship stores.
Βυθιστείτε σε ένα κόσμο που θα σας κάνει να ξεχάσετε το χώρο και τον χρόνο! Μια θεραπεία ομορφιάς της BABOR είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες.

Κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε μια θεραπεία ομορφιάς σε μια Αισθητικό της BABOR κοντά στην περιοχή σας.

Ευθύνη

Αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον μας με τον μέγιστο σεβασμό

Η BABOR είναι αφοσιωμένη στο περιβάλλον και στη διατήρηση της φύσης:

Η BABOR χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσική δική της ενέργεια.

Η BABOR γίνεται πράσινη:
Από τις αρχές του 2010 τα διαφημιστικά μας υλικά έχουν εκτυπωθεί σε χαρτί με πιστοποίηση FSC.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Μαζί.Με πάθος.Έξοχα.Για την ομορφιά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - Τι κάνουμε
Ως πρωτοπόρος στην επαγγελματική φροντίδα της επιδερμίδας δημιουργούμε καινοτόμους τύπους ακριβείας και εξειδικευμένες λύσεις, που γίνονται στη Γερμανία. Συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους εταίρους μας και τους πελάτες μας - επειδή λαμβάνουμε μια ατομική προσέγγιση για την ομορφιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - Πώς το κάνουμε
Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία μας και βλέπουμε τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρίες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με θάρρος δουλεύοντας μαζί ως ομάδα.
Οι καθημερινές μας αλληλεπιδράσεις βασίζονται στην κοινή κατανόησή μας για τις αξίες της αμεροληψίας, του σεβασμού που έχουμε αναπτύξει από κοινού και οι οποίες καθορίζουν τις ενέργειές μας. Κάθε ένας από εμάς συμμερίζεται την ευθύνη και συμβάλλει με πάθος στην επιτυχία της εταιρείας. Ως μέρος μιας οικογενειακής επιχείρησης, σκεφτόμαστε ήδη το αύριο από σήμερα.

ΟΡΑΜΑ - Πού πηγαίνουμε
Η BABOR είναι αναγνωρισμένη για την πρωτοποριακή φροντίδα της επιδερμίδας και της ομορφιάς. Σε όλο τον κόσμο είμαστε φημισμένοι για την αριστεία των προϊόντων και των θεραπειών μας.

Βραβεία

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πιο πολύτιμη ανταμοιβή για εμάς. Εκτιμούμε επίσης την αναγνώριση και τον έπαινο των εμπειρογνωμόνων.

Το τελευταίο μας βραβείο: Best Serum 2017. Το προϊόν της ΒΑΒΟR Active Night Fluid έλαβε το βραβείο από το περιοδικό ELLE (Germany) τον Μάρτιο 2017.

Ιστορία

Ιστορία

Μπορούμε να ανατρέξουμε σε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο

Η επανάσταση ομορφιάς ξεκίνησε το 1955 όταν ο Δρ. Michael Babor ανέπτυξε το καθαριστικό λάδι HY-Öl®, το οποίο θα εξελίχθηκε σε έναν από τους βασικούς άξονες της εταιρείας. Σήμερα παραμένει αξεπέραστη και αποτελεί ένα από τα καλύτερα προϊόντα πώλησης όλων των εποχών της BABOR. Η ίδρυση της Dr. Babor GmbH το 1956 στην Κολωνία σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στα επαγγελματικά καλλυντικά.

Καριέρα

Μείνε όπως είσαι και γίνε αυτό που μπορείς να γίνεις.

Θέλω να αντιμετωπίσω νέους στόχους. Θέλω να ξεκινήσω την καριέρα μου εγκαίρως. Θέλω πραγματικά να απολαύσω τη δουλειά μου. Θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο τον εαυτό μου.
Εάν μπορείτε να ταυτιστείτε με κάποια από τις παραπάνω δηλώσεις, θα πρέπει να αναζητάτε νέες προκλήσεις. Ελάτε στην BABOR. Επειδή εδώ θα σας δοθεί κάθε ευκαιρία. Πιστεύουμε στη δύναμη σαφών στόχων και η επιτυχία μας επιβεβαιώνει αυτό που κάνουμε. Μπορείτε και εσείς να έχετε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της επιτυχίας μαζί μας.