1956 - Είναι BABOR

 

1950
Ένα αστέρι γεννιέται
Ο Dr. Michael Babor, χημικός, δημιούργησε το HY-ÖL, ένα μοναδικό καθαριστικό το οποίο είναι μέχρι σήμερα πρώτο σε πωλήσεις.

1960
Τα πάντα είναι σούπερ
Η εποχή των υπερδυνάμεων είναι επίσης μια εποχή για σούπερ περιποίηση του δέρματος. Τα συστήματα περιποίησης του δέρματος της BABOR είναι φυσικά και ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ατομική κατάσταση και τύπο δέρματος.

1970
Χώρος για ανάπτυξη
Η BABOR επεκτείνεται και χρειάζεται ένα νέο σπίτι. Η εταιρεία μεταφέρεται από τις μικρές της εγκαταστάσεις στις σημερινές, στο Άαχεν.

1980
Εκπαίδευση για επιτυχία
Η BABOR εμφανίζεται στην παγκόσμια σκηνή με διεθνείς συνεργάτες και θυγατρικές εταιρείες. H δημιουργία του εκπαιδευτικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι ένα ακόμα ορόσημο.

1990
Η ομορφιά των SPAs
Η BABOR αντιπροσωπεύεται σε ένα όλο και αυξανόμενο αριθμό χωρών και βρίσκεται στον κόσμο των SPA πολυτελείας διεθνώς. Σήμερα, οι οι επισκέπτες του Viceroy Hotel & Spa Miami, για παράδειγμα, μπορούν να απολαύσουν τις αποκλειστικές θεραπείες ομορφιάς της BABOR.

2000
Λίφτινγκ
Νέα χιλιετία και μια νέα εποχή! Η BABOR ανανεώνει την εικόνα της. Μια νέα παρουσία στην αγορά, κομψή παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας και των ινστιτούτων αισθητικής.

2010
Ομορφιά υψηλής τεχνολογίας
Οι συσκευές ψηλής τεχνολογίας ενισχύουν τα αποτελέσματα των θεραπειών ομορφιάς. Δημιουργείται μια εξαιρετική εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας με πλήρη απόλαυση. Το ονομάζουμε "The art of precision skincare".

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ

Είναι μέσα στο DNA μας
Η επιστήμη είναι μέσα στο DNA της εταιρείας. Μέχρι σήμερα, οι ειδικοί διεξάγουν έρευνες στο Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας της BABOR, στο Άαχεν-Γερμανία.

Παγκόσμια πρωτοπορία στις αμπούλες ομορφιάς
Κάθε ντελικάτη γυάλινη αμπούλα διατηρεί τα δικά της τεχνολογικά μυστικά. Το περιεχόμενο είναι τόσο συμπυκνωμένο έτσι ώστε τα 2ml που περιέχονται είναι αρκετά για να ομορφήσει το δέρμα ακόμα περισσότερο, με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ένας δύτης μεγάλου βάθους
Αυτό το μυστικό ομορφιάς διέφυγε του Ιουλίου Βέρν: μικρο-οργανισμοί με απίστευτες ιδιότητες και δύναμη, επιβιώνουν στο σκοτάδι του βάθους των ωκεανών. Στη σειρά SeaCreation, ενυδατώνουν το δέρμα, αφήνοντας το τόσο όμορφο και λαμπερό όπως ο ωκεανός.

MADE IN GERMANY
Κάθε προϊόν – από την αρχιή ιδέα μέχρι το τελικό προϊόν - δημιουγείται στη Γερμανία.

Τικ-Τακ
Θα θελατε να γίνετε και πάλι 20 χρονών; Όχι ευχαριστώ! Οι εμπειρίες κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Είναι απλά κρίμα που κάποτε αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα. Τα προϊόντα της σειράς BABOR ReVersive μπορούν να βοηθήσουν στην αντιστροφή του χρόνου γήρανσης.

Φόρμουλες ακριβείας
Η σειρά DOCTOR BABOR είναι ο ειδικός ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα – και ένας ειδικ΄ς στην ομορφιά του δέρματος. Οι θεραπείες ομορφιάς DOCTOR BABOR για συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος, συγχωνεύουν τα όρια μεταξύ της επιστήμης των καλλυντικών και της επιστήμης της ιατρικής.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Σήμερα, εργοδοτούνται στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στο Άαχεν 400 άτομα. Παγκόσμια εργοδοτούμε περισσότερα από 500 άτομα. Συγκριτικά: Το 1963 εργοδοτούνταν μόνο 35 άτομα.